جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ نخود فرنگی
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، خونساز، ملیّن، مفید برای کبد، دیابت و تقویتی، ضد چربی و کلسترول خون، مفید برای تصفیۀ خون
مواد لازم
بلغور جو : یک پیمانه
هویج : یک عدد متوسط
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره : به میزان لازم
لیمو ترش تازه، آب نارنج یا آبغوره : در صورت تمایل
نخود فرنگی : یک پیمانه
کدو خرد شده : دو پیمانه
 
روش تهیه بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه مدتی می پزیم. کدوها را رنده کرده و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم. مدتی که از پخت بلغور گذشت کدو، هویج و نخود فرنگی را به همراه مقداری فلفل، زنجبیل و پودر زیره به آن افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی لیمو ترش تازه، آب نارنج یا آبغوره استفاده کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*