جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ لوبیا سبز با گوجه
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، خون ساز، ملیّن، مفید برای کبد، دیابت و تقویتی، ضد چربی و کلسترول خون، مفید برای تصفیۀ خون
مواد لازم
بلغور جو : یک دوم پیمانه
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
بلغور گندم : یک دوم پیمانه
کدو : یک عدد بزرگ
لوبیا سبز خرد شده : دو پیمانه
 
روش تهیه بلغور جو و گندم را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک و زردچوبه مدتی می پزیم. لوبیا سبز را به برش های یک سانتی خرد کرده و آن را بخارپز یا با مقدار کمی آب، آب پز می کنیم. کدو را رنده کرده و مدتی از پخت بلغور گذشت، همراه لوبیا سبز به سوپ اضافه می کنیم و مدتی حرارت می دهیم. گوجه را به همراه کمی آب در مخلوط کن می‌ریزیم تا نرم شود و با مقداری فلفل و زنجبیل مدتی جدا می پزیم. سپس آن را به سوپ افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*