جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ کرفس و آلو
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، ملیّن، مفید برای کبد، ضد چربی و کلسترول خون، تقویت بینایی و تقویت عمومی، ضد دیابت، مفید برای تصفیۀ خون
مواد لازم
بلغور جو : یک پیمانه
هویج : یک عدد متوسط
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
آبغوره : به میزان لازم
آلو بخارا : 12 عدد
سبزی سوپ خرد شده : سه پیمانه
ساقه کرفس رنده شده : سه پیمانه
آب لیموترش تازه : به میزان لازم
 
روش تهیه بلغور را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت ساقه کرفس رنده شده و هویج نگینی شده را با سبزی سوپ، آلو بخارا، فلفل و زنجبیل به بلغور افزوده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه و آبغوره استفاده کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*