جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ کرفس و هویج
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، ملیّن، مفیدبرای لاغری، ضد چربی و کلسترول خون، ضد دیابت، مفید برای کبد، تقویت عمومی، تقویت جنسی، تقویت بینایی، تصفیه خون
مواد لازم
بلغور جو : یک پیمانه
هویج : یک عدد متوسط
ساقه کرفس خرد شده : سه پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
لیمو ترش تازه، آب نارنج یا آبغوره : در صورت تمایل
سبزی سوپ خرد شده : چهار پیمانه
برگ کرفس خشک شده : یک قاشق غذاخوری
 
روش تهیه بلغور را از قبل خیس کرده، سپس با آب، مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. ساقه کرفس را نگینی خرد می کنیم. هویج را ریز رنده می کنیم. مدتی که از پخت بلغور گذشت، ساقه کرفس، هویج، سبزی سوپ و برگ کرفس خشک شده را به همراه فلفل و زنجبیل به آن افزوده و سپس اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم بپزد تا این که آماده شود. در صورت تمایل و نیاز می توانیم از چاشنی هایی مانند لیموترش تازه، آبغوره و یا آب نارنج در هنگام صرف غذا استفاده کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*