جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ تره فرنگی با قارچ
مزاج سرد و تر تعداد نفر
مفید برای سرد و تر، مفید برای مزاج های گرم وخشک، ملیّن، ضد چربی و کلسترول خون، مفید برای کبد، تصفیۀ خون، تقویت جنسی، ضد عفونی کنندۀ دستگاه گوارش
مواد لازم
هویج : یک عدد متوسط
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
جعفری خرد شده : یک پیمانه
لیمو ترش تازه، آب نارنج یا آبغوره : در صورت تمایل
بلغور جو یا جو پرک : یک پیمانه
قارچ : هشت عدد
تره فرنگی یا پیازچه خرد شده : دو پیمانه
 
روش تهیه بلغور جو یا جو پرک را از قبل خیس می کنیم. قارچ ها را به صورت دو الی سه سانتی خرد می کنیم. هویج را رنده می کنیم. بلغور جو را همراه آب و کمی زردچوبه و نمک می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت. هویج و جعفری را افزوده و کمی می پزیم. تره فرنگی یا پیازچه را کمی تفت می دهیم، و سپس قارچ را به آن اضافه کرده و چند دقیقه حرارت داده و به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل و نیاز می توانیم از چاشنی آبغوره و یا آب لیموترش تازه استفاده کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*