جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ بروکلی با گوجه
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، خوس ساز، ملیّن، مقوی عمومی، ضد دیابت، مفید برای کبد و پروستات و دستگاه گوارش
مواد لازم
بلغور جو : یک دوم پیمانه
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
بلغور گندم : یک دوم پیمانه
آبغوره یا آب نارنج : در صورت تمایل
کدو : یک عدد بزرگ
کلم بروکلی : دو پیمانه
 
روش تهیه بلغور جو و گندم را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت، کلم بروکلی گل گل شده و کدوی رنده شده را به بلغور افزوده، کمی حرارت می دهیم. گوجه را با کمی آب در مخلوط کن می ریزیم تا نرم شود و همراه فلفل و زنجبیل مدتی جدا پخته و آن را به بقیۀ مواد اضافه می کنیم. اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی آب نارهنج یا آبغوره استفاده کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*