جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ بروکلی با قارچ
مزاج سرد و تر تعداد نفر
مفید برای سرد و تر، مفید برای مزاج های گرم و خشک، ضد سرطان، مفید برای دیابت، تقویت گوارش
مواد لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره : به میزان لازم
بلغور جو یا جو پرک : یک پیمانه
قارچ : هشت عدد
کلم بروکلی گل گل شده : دو پیمانه
گوجه فرنگی یک اندازه : چهار عدد
 
روش تهیه بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس به همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم. قارچ را به برش های دو الی سه سانتی خرد می کنیم. گوجه فرنگی را با کمی آب در مخلوط کن می ریزیم تا نرم شود و همراه نمک، فلفل، زنجبیل و چودر زیره مدتی می پزیم. پس از این که گوجه آماده شد، آن را همراه کلم بروکلی و قارچ به بلغور جو اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*