جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
خوراک آلوبخارا
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای خون ساز، ملیّن
مواد لازم
هویج : دو عدد بزرگ
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
آلو بخارا : 14 عدد
لوبیا چیتی : یک پیمانه
سیب زمینی : دو عدد بزرگ
قارچ : شش عدد بزرگ
دارچین : به میزان لازم
 
روش تهیه لوبیا را از قبل خیس می کنیم و با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم، سیب زمینی را به صورت حلقه های 1 سانتی متری خرد می کنیم. قارچ را از وسط به 2 قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را ورقه ورقه می کنیم. هویج را حلقه حلقه می کنیم. پیاز و 2 عدد از گوجه ها را به صورت حلقه های 2 سانتی خرد می کنیم. همه موارد خردشده را به همراه آلو و لوبیای پخته شده به صورت لایه لایه در ظرف موردنظر می چینیم. بقیه گوجه ها را با 1 لیوان آب مخلوط می کنیم و همراه نمک، فلفل، زنجبیل، زردچوبه، دارچین و ادویۀ کاری به گوجه اضافه کرده و مدتی می پزیم و آن را روی کل مواد چیده شده در ظرف ریخته و اجازه می دهیم تا غذا با حرارت ملازم بپزد. در حین پخت روغن کنجد به مواد اضافه می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*