جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ قارچ و هویج
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، خون ساز، ملیّن، ضد چربی و کلسترول خون، ضد دیابت، مفید برای کبد و کلیه
مواد لازم
بلغور جو : یک پیمانه
هویج : یک عدد متوسط
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
بلغور گندم : یک دوم پیمانه
جعفری و گشنیز خرد شده : سه پیمانه
قارچ : هشت عدد
 
روش تهیه بلغور جو و گندم را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. هویج را رنده کرده و قارچ را به صورت برش های دو الی سه سانتی خرد می کنیم. مدتی که از پخت بلغور گذشت، هویچ، قارچ، سبزیجات خرد شده، فلفل و زنجبیل را به آن افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*