جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ قارچ و آلو
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل به سمت سردی، خون ساز، ملیّن، مفید برای کبد و بینایی، ضد چربی و کلسترول و قند خون
مواد لازم
هویج : یک عدد متوسط
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
آلو بخارا : هشت عدد
سبزی سوپ خرد شده : سه پیمانه
قارچ : چهار عدد بزرگ
جو پوست کنده یا بلغور جو : یک و یک دوم پیمانه
 
روش تهیه جو پوست کنده یا بلغور جو را از قبل خیس کرده ، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم ، مدتی که از پخت بلغور گذشت ، هویج رنده شده را به همراه سبزی ، آلو بخارا، فلفل و زنجبیل به آن افزوده ومدتی حرارت می دهیم . در آخر قارچ را به صورت خلالی خرد کرده و به مواد قبل اضافه کرده، اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*