جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ بلغور و سبزی
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل به سمت سردی ، ملیّن ، تقویت بینایی مفید برای روده ها ، معده و کبد ، ضد چربی و کلسترول خون ، ضد دیابت
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک و یک دوم پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
بلغور گندم : یک پیمانه
عدس : یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
پودر نعناع خشک : به میزان لازم
لوبیا سفید : یک دوم پیمانه
چاقاله بادام : چهار پیمانه
تره، شوید : دو پیمانه
 
روش تهیه بلغور جو و برنج را از قبل خیس کرده، سپس آن ها را با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت، کدو خورشتی را درشت رنده کرده و همراه سبزی خرد شده، فلفل و زنجبیل به مواد قبلی افزوده و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه یا آبغوره استفاده کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*