جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ جو و کرفس
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، ملیّن، مقوی عمومی و تقویت جنسی، ضد چربی و کلسترول خون، ضد دیابت
مواد لازم
ساقه کرفس خرد شده : چهار پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
سبزی سوپ خرد شده : دو پیمانه
بلغور جو یا جو پرک : یک پیمانه
برگ کرفس خشک : یک دوم پیمانه
برگ کرفس تازه خرد شده : یک پیمانه
 
روش تهیه بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری زردچوبه با حرارت ملایم می پزیم. ساقه کرفس را نگینی ریز خرد کرده و همراه سبزیجات خرد شده، نمک، فلفل و زنجبیل به بلغور افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*