جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ بلغورجو
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای سرد و تر به سمت معتدل، مناسب برای صفراوی مزاج‌ها و فصل تابستان
مواد لازم
بلغور جو : یک پیمانه
هویج : یک عدد متوسط
کلم قمری : یک عدد متوسط
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره : به میزان لازم
آبغوره : به میزان لازم
سبزی سوپ خرد شده : سه پیمانه
کدو : یک عدد بزرگ
آب لیموترش تازه : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودرزیره : به میزان لازم
 
روش تهیه بلغور جو را از قبل خیس می کنیم. کلم قمری و هویج را با رنده درشت و کدو را با رنده ریزرنده می کنیم. بلغور را با آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم، سپس کلم قمری، کدو، هویج و سبزی را به همراه فلفل، زنجبیل و پودر زیره به بلغور افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه یا آبغوره استفاده کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*