جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ دال
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل به سمت سرد ، ملیّن ، ضد چاقی ، تقویت بینایی ، کبد و دستگاه گوارش ، خون ساز
مواد لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
سیب زمینی : یک عدد متوسط
دال عدس : دو پیمانه
جعفری و گشنیز خرد شده : دو پیمانه
کدو خرد شده : دو پیمانه
 
روش تهیه دال عدس را از قبل خیس کرده، کدو سیب زمینی را به صورت نگینی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس کدو و ادویه را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. پس از آن گشنیز و جعفری، سیب زمینی، نمک، فلفل و زنجبیل را اضافه کرده و به همراه دال عدس، با حرارت ملایم می پزیم تا غذا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*