جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ دال عدس و کرفس
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل به سمت گرم، ملیّن، ضد چربی و کلسترول خون، تصفیه و پاکسازی خون
مواد لازم
ساقه کرفس خرد شده : دو پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
سیب زمینی : یک عدد بزرگ
دال عدس : دو و یک دوم پیمانه
لیموترش تازه یا آبغوره : در صورت تمایل
 
روش تهیه دال عدس را از قبل خیس می کنیم. ساقه کرفس و سیب زمینی را نگینی خرد می کنیم. کرفس را مدتی بخار پز کرده یا با کمی آب، آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس کرفس را افزوده و کمی تفت می دهیم. سیب زمینی و دال عدس را همراه مقداری آب، نمک، فلفل و زنجبیل به مواد قبلی افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه یا آبغوره استفاده کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*