جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ دال عدس
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل به سمت گرم، مفید برای تقویت عمومی، مفید برای کبد، معده، روده و نیروی جنسی، ضد کلسترول خون
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
لیمو ترش تازه، آب نارنج یا آبغوره : در صورت تمایل
دال عدس : دو پیمانه
جعفری و ساقه پیازچه خرد شده : دو پیمانه
 
روش تهیه برنج را با آب و مقداری نمک و زردچوبه مدتی می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه، فلفل و زنجبیل تفت داده، سپس جعفری و ساقه پیازچه را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. مواد تفت داده شده را به همراه دال عدس به برنج افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه، آب نارنج یا آبغوره استفاده کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*