جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سوپ عدس و کدو سفید
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل به سمت سرد، مفید برای مزاج های گرم و خشک، ملیّن، ضد چربی و کلسترول خون
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک و یک دوم پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
کدو تنبل یا کدو خورشتی : دو پیمانه
شوید خشک : به میزان لازم
 
روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می کنیم. کدو را به برش های دو سانتی خرد می کنیم. برنج را مدتی با آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس کدو را به همراه ادویه، فلفل، و زنجبیل به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. پیاز و کدوی تفت داده شد را به همراه عدس و شوید به برنج افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*