جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سالاد الویه 2
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای مناسب فصل های بهار، پاییز و زمستان، تقویت قلب ، ضد دیابت ، تقویت بینایی ، مفید برای کبد
مواد لازم
هویج : یک عدد متوسط
سیب زمینی : سه عدد بزرگ
نخود فرنگی : یک پیمانه
فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک
ذرت : دو پیمانه
آب لیموترش تازه : یک دوم پیمانه
روغن زیتون : چهار قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده : دو پیمانه
خیارشور : 12 عدد
نمک، فلفل سیاه، نعناع خشک : به میزان لازم
 
روش تهیه هویج و کرفس را نگینی خرد کرده، سپس همراه با سیب زمینی، نخود فرنگی و ذرت آنها را بخارپز می‌کنیم. پوست سیب زمینی را جدا کرده و درشت رنده می کنیم. آب لیموترش و روغن زیتون را به همراه نمک، فلفل و پودر نعناع در ظرفی مخلوط کرده تا به شکل سس درآید . سپس آن را به سیب زمینی اضافه می کنیم . فلفل دلمه ای را نگینی ریز خرد کرده ، خیارشور را درشت رنده کرده و همراه با مواد بخارپز شده ، به سیب زمینی افزوده و کاملاً مخلوط می کنیم. حاصل را در ظرف مورد نظر ریخته و آن را تزیین می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
نظرات / پیشنهادات
فاطمه فروغی
1396/02/01
چار تو غذا عناب و زرشک نیست هم برای صفراوی مزاج ها خوبه هم ظاهر غذا را برای تزئین کردنش میشه استفاده کرد زیرش هم نون سنگک میزاشتین میشد پیتزا الویه جایگزین پیتزا های بیکیفیت میشد
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*