جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سالاد الویه
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای مناسب بهار، پاییز و زمستان، تقویت قلب، ضد دیابت، تقویت بینایی
مواد لازم
هویج : یک عدد بزرگ
سیب زمینی : سه عدد بزرگ
فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک
ذرت : یک و یک دوم پیمانه
نخود سبز : دو پیمانه
آب لیموترش تازه : یک دوم پیمانه
روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری
نان باگت سبوس دار : سه عدد
خیارشور : 12 عدد
نمک، فلفل، زنجبیل، آویشن، نعناع خشک : به میزان لازم
 
روش تهیه سیب زمینی را بخارپز کرده، سپس پوست آن را گرفته و درشت رنده می کنیم. لیموترش، روغن زیتون، نمک، فلفل، زنجبیل، آویشن و نعناع خشک را در ظرفی جدا با هم مخلوط کرده تا به شکل سس درآید و به سیب زمینی اضافه می‌کنیم. نخود سبز و ذرت را بخارپز می کنیم. هویج خام و خیارشور را درشت رنده می‌کنیم. فلفل دلمه ای را نگینی ریز خود می کنیم. مواد آماده شده را به سیب زمینی افزوده و کاملاً با هم مخلوط می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*