جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
آش آماج
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای ملیّن، خون ساز، ضد یبوست، مفید برای کبد
مواد لازم
آرد سبوس دار گندم : دو پیمانه
لپه : یک و یک دوم پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
پودر نعناع خشک : به میزان لازم
اسفناج : چهار پیمانه
 
روش تهیه لپه را از قبل خیس کرده و با آب و مقداری زردچوبه می پزیم. مقداری آب را جوش آورده، سپس اسفناج را خرد کرده و در آب جوش می ریزیم. شعله را کم می کنیم و لپه پخته شده را به آن اضافه می کنیم. پس از مدتی آرد را در کمی آب سرد کاملاً حل کرده و به آش اضافه می کنیم. پیاز را همراه روغن کنجد و کمی تفت می‌دهیم. پیاز را به آش اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*