جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
شولی یزدی
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای ملیّن، مقوی عمومی و امور جنسی، ضد کم خونی و ضد سرطان
مواد لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
سبزی آش خرد شده : شش پیمانه
چغندر : دو عدد
عدس یا باقالا : یک پیمانه
سره : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودرزیره : به میزان لازم
 
روش تهیه قسمت نرم چغندر را نگینی خرد کرده و قسمت سفت آن را رنده می کنیم. عدس یا باقالا را با آب و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه می پزیم. سبزی را همراه چغندر می پزیم. پس از آن عدس یا باقالا را به آن اضافه می‌کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقدار کمی ادویه تفت می دهیم. پودر نعناع خشک را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. بعد پیاز را به مواد قبلی اضافه می کنیم. آرد را با سرکه مخلوط کرده تا رقیق شود و به آش اضافه می کنیم. تا زمانی این آش را می‌پزیم که خامی آرد از بین برود. این آش ترش و تند استفاده می‌شود. توضیح : در سبزیجات گشنیز و برگ چغندر باید بیشتر باشد و تره و جعفری کمتر . این آش با فصل درست می شود زمانی که اسفناج است از باقالا و زمانی که برگ چغندر است از عدس استفاده می شود .
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*