جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
آش آلو ماش
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای ملیّن، مفید برای یبوست، نرمی روده ها کم خونی و کبد
مواد لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
ماش : دو و یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
لوبیا سفید : یک پیمانه
سبزی آش خرد شده : شش پیمانه
آلو بخارا : 10 عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، آویشن : به میزان لازم
 
روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سفید را همراه آب و کمی زردچوبه کاملاً می پزیم. ماش را با سبزی و کمی نمک، فلفل، زنجبیل و زردچوبه می پزیم. بعد از آن که مدتی از پخته شدن ماش و سبزی گذشت آلو بخارا را اضافه می کنیم تا مقداری پخته شود. در آخر لوبیا پخته شده را به مواد اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و آویشن نفت داده و به آش اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*