جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
آش گندم و برنج
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای مقوی عمومی و مقوی امور جنسی، ملیّن، مفید برای پوکی استخوان
مواد لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
بلغور گندم : یک و یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
پودر نعناع خشک : به میزان لازم
سبزی آش خرد شده : شش پیمانه
برنج نیم کوب : سه قاشق غذاخوری
عدس، ماش، لوبیاسفید، لوبیاقرمز یا لوبیاچیتی : دو پیمانه
 
روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می کنیم.برنج، بلغور گندم و سبزی را همراه نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل با حرارت ملایم می پزیم. لوبیا سفید و لوبیا چیتی را مدتی می پزیم، سپس عدس و ماش را به آن افزوده و خوب می پزیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم. پیاز را همراه روغن کنجد و مقداری زردچوبه و ادویه تفت می دهیم، پس از آن پودر نعناع را نیز اضافه کرده و تمام مواد را مقداری تفت می دهیم. پیاز را به آش اضافه کرده و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*