جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سس نارنج
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مواد لازم
نمک، فلفل سیاه : به میزان لازم
نعناع خشک : یک قاشق چای خوری
پودر آویشن : یک دوم قاشق چای خوری
روغن زیتون : چهار قاشق غذاخوری
آب نارنج : یک دوم پیمانه
 
روش تهیه آب نارنج و بقیه مواد را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم تا یک سس یکنواخت حاصل شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*