جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سرکه انگبین
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای مفید برای کبد و کلیه
مواد لازم
عسل : سه پیمانه
سرکه انگور : یک پیمانه
عرق نعناع : یک پیمانه
 
روش تهیه تمام مواد را با هم در ظرفی ریخته و به هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند و با حرارت بسیار کم و ملایم حدود 2 الی 3 ساعت می‌پزیم تا قوام بیاید و کمی غلیظ شود. وقتی شربت آماده شد، اجازه میدهیم خنک شود و در ظرف مورد نظر می ریزیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
نظرات / پیشنهادات
آرزو
1393/05/11
با سلام. سوال من اینه که همیشه من از متخصصان ب سنتی شنیده ام که عسل نباید حرارت ببیند. در اینجا ما عسل را می پزیم؟؟؟؟؟
مهدی
1394/12/23
با سلام. سوال من اینه که همیشه من از متخصصان طب سنتی شنیده ام که عسل نباید حرارت ببیند. در اینجا ما عسل را می پزیم؟؟؟؟؟ در چه دمایی این عمل صورت میپذیرد ؟؟؟
زينب
1395/03/28
آيا براي طبع سرد و خشك با غلبه سودا مناسب است؟
با سلام
1395/12/20
من هم شنیدم عسل نباید حرارت ببیند در صورت حرارت دادن خواص آن از بین میرود
صمد ارامش
1396/01/07
سلام لطفا طرز تهیه انواع رب مخصوصا رب سماق رو بزارید ممنون از سایت خوبتون
حاج رضا
1396/05/14
سرکه و عرق نعنا را وقتی قوام آمد و خنک شد بعد عسل را اضافه میکینم چون گرمای زیاد عسل را خراب میکند این معجون بسیار خوشمزه و مفید است کسانی که معدی بلغمی هم دارند بعداز خوردن متوجه احوال خوبشان خواهند شد .
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*