جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
سرکه انگبین
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای مفید برای کبد و کلیه
مواد لازم
عسل : سه پیمانه
سرکه انگور : یک پیمانه
عرق نعناع : یک پیمانه
 
روش تهیه تمام مواد را با هم در ظرفی ریخته و به هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند و با حرارت بسیار کم و ملایم حدود 2 الی 3 ساعت می‌پزیم تا قوام بیاید و کمی غلیظ شود. وقتی شربت آماده شد، اجازه میدهیم خنک شود و در ظرف مورد نظر می ریزیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
نظرات / پیشنهادات
آرزو
1393/05/11
با سلام. سوال من اینه که همیشه من از متخصصان ب سنتی شنیده ام که عسل نباید حرارت ببیند. در اینجا ما عسل را می پزیم؟؟؟؟؟
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*