جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
حلیم گندم
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، ملیّن، مقوی عمومی، تقویت امور جنسی
مواد لازم
شیر محلی : یک و یک دوم پیمانه
لوبیا سفید : یک دوم پیمانه
شیره کشمش یا شکر قهوه ای : به میزان لازم
گندم پوست کنده : دو پیمانه
کره یا روغن حیوانی : به میزان لازم
دارچین، هل، گلاب : به میزان لازم
تجهیزات لازم مخلوط کن
 
روش تهیه گندم و لوبیا را از قبل خیس می کنیم. در طول مدت خیس خوردن 2 الی 3 بار آب آن راعوض می کنیم. گندم و لوبیا را به طور جدا می‌پزیم. زمانی که لوبیا و گندم به طور کامل پخته شد، لوبیا را به گندم اضافه می کنیم، سپس شیر را به آن اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. پس از مدتی پودر دارچین، هل و گلاب را به بقیه مواد اضافه می کنیم.در صورت تمایل می توان شکر قهوه ای را در حین پخت یا در حین میل کردن به حلیم اضافه کرد. کره یا روغن حیوانی را مدتی قبل از پخت کامل اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرات ملایم پخته و آماده شود.توجه داشته باشید در حین پخت حلیم مرتباً آن را هم بزنید تا ته نگیرد. هلیم نباید زیاد شل یا سفت باشد. باید غلظت مطلوبی داشته باشد. در نهایت حلیم را در مخلوط کن ریخته تا نرم شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*