جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
شعله بریان زیره
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای قابض، مفید برای نفخ معده، مقوی عمومی
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
بلغور گندم : دو پیمانه
برنج : دو پیمانه
نمک، زردچوبه : به میزان لازم
روغن زیتون : به میزان لازم
زیره سیاه : یک دوم پیمانه
 
روش تهیه بلغور و برنج را از قبل خیس می کنیم. بلغور گندم را همراه نمک و کمی زردچوبه نیم پز می کنیم. برنج را به همراه کمی روغن زیتون و زیره به بلغور اضافه کرده و می‌پزیم تا آبش تمام شود. در پایان زعفران آب شده را اضافه کرده و کل مواد را با هم می کوبیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*