جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
کوبیده لوبیا سفید
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای ملیّن، مقوی عمومی، ضد سستی و رخوت بدن
مواد لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم
لوبیا سفید : یک و یک دوم پیمانه
بلغور گندم : چهار قاشق غذاخوری
برنج نیم کوب : چهار قاشق غذاخوری
سیب زمینی : یک عدد بزرگ
تره، جعفری، شنبلیله : 500 گرم
لیمو ترش یا لیمو عمانی : به میزان لازم
 
روش تهیه لوبیا سفید، برنج و بلغور گندم را از قبل خیس می کنیم. سبزیجات را به تکه های بزرگ خرد می کنیم. لوبیا را به طور جداگانه با آب و مقداری زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت لوبیا گذشت سبزی، بلغورگندم، برنج و سیب زمینی را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به لوبیا اضافه می کنیم. پیاز را با روغن و کمی زردچوبه، ادویه و پودر زیره تفت داده و به کل مواد اضافه می کنیم. پودر لیمو یا آب لیموترش تازه را مدتی قبل از پخت کامل اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در پایان، آب حبوبات را کاملاً جدا می‌کنیم. آب حبوبات را همراه سیب زمینی در ظرف جدا می ریزیم و بقیه مواد را نیز خوب ورز می دهیم و در ظرفی جدا تقدیم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*