جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
ماش آب
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای مقوی عمومی، مفید برای مغز و اعصاب
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
ماش : یک و یک دوم پیمانه
گردو : یک و یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم
لوبیا سفید : یک پیمانه
آب لیموترش تازه : به میزان لازم
 
روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می کنیم، پیاز را با روغن کنجد، ادویه و پودرزیره تفت می دهیم، سپس گردوی کوبیده شده را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. لوبیا را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت پیاز آماده شده، ماش، نمک، فلفل، زعفران آب شده و زنجبیل را نیز به آن اضافه کرده و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا گردو روغن بیندازد و بدون آب شود. در نهایت مواد را می‌کوبیم. هنگام صرف غذا می توانیم از چاشنی آب لیموترش تازه استفاده کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*