جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
آش جوی مخلوط
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای ملیّن، ضدچربی خون، مفید برای کبد
مواد لازم
بلغور جو : یک پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
گردو : دو پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
بلغور گندم : دو قاشق غذاخوری
لوبیا سفید، لوبیا چیتی، لوبیا چشم بلبلی : یک پیمانه
عدس یا باقالا : یک دوم پیمانه
جوانه ماش : یک دوم پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودرزیره : به میزان لازم
 
روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیاها را به همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن ها گذشت عدس، ماش و بلغور جو و گندم را به همراه آب و کمی نمک، فلفل، زنجبیل و زردچوبه به لوبیا اضافه کرده وکاملاً می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه، ادویه و پودرزیره تفت می دهیم. در آخر گردوی کوبیده شده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. پیاز را به آش اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*