جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
آش ترخون
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای خون ساز، ضدبیماری های طحال
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
لوبیا چشم بلبلی : یک چهارم پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
بلغور گندم : یک دوم پیمانه
عدس : یک چهارم پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
نخود : یک چهارم پیمانه
لوبیا سفید : یک پیمانه
تره خرد شده : دو پیمانه
ترخون خشک : دو قاشق غذاخوری
 
روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سفید را همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم تا کاملاً پخته شود، سپس آن را می کوبیم. عدس، نخود، لوبیا چشم بلبلی، بلغور گندم و برنج را به همراه سبزی و کمی نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل می پزیم تا کاملاً پخته شود. تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه و ادویه تفت می دهیم و به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*