جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
آش صیفی جات
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل به سمت سرد، ملیّن، مفید برای کبد، تقویت امور جنسی، ضد چربی خون، ضد دیابت، ضد کلسترول
مواد لازم
بلغور جو : یک پیمانه
هویج : یک عدد متوسط
روغن کنجد : به میزان لازم
کلم قمری : یک عدد کوچک
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
تره، جعفری، گشنیز خردشده : پنج پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
ساقه کرفس : دو پیمانه
کدو خورشتی : یک عدد بزرگ
شلغم : یک عدد بزرگ
 
روش تهیه کلم قمری و شلغم را رنده می کنیم. ساقۀ کرفس و هویج را به برش های 2 سانتی خرد می کنیم. ساقۀ کرفس را بخارپز یا با مقدار کمی آب، آب پز می‌کنیم. بلغور جو را همراه آب و مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم، سپس هویج را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، پس از آن کدو و کرفس را افزوده و مقداری تفت می دهیم. در آخر، سبزی آش، کلم قمری و شلغم را اضافه کرده و تفت می دهیم. تمام مواد را به بلغور جو افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*