جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
آش آلوچه برقانی
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای خون ساز، ملیّن، مقوی عمومی، ضد چربی و کلسترول خون ، مفید برای روده ها
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک پیمانه
زعفران آب شده : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
بلغور گندم : یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
لوبیا سفید : دو پیمانه
آلوچه برقانی : 12 عدد
 
روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سفید را همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم، وقتی تقریباً نیم پز شد بلغور گندم و برنج را به همراه نمک، فلفل، زنجبیل به مواد قبلی اضافه کرده تا خوب پخته شده و آب آن تمام شود. این مواد را با هم مخلوط کرده و می کوبیم. آلوچه را جدا به همراه مقداری نمک می پزیم، وقتی کاملاً پخته شد در صافی ریخته و خوب نرم می کنیم و عصاره اش را از صافی رد می کنیم. عصاره آلوچه را به مواد کوبیده شده اضافه می کنیم. در صورت تمایل مقداری زعفران آب شده به غذا اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی ادویه تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم. و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*