جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
آش شعله قلمکار بی نخود
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای خون ساز، مفید برای معده و کبد، تقویت عمومی
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه
لپه : یک پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
بلغور گندم : یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
سبزی آش ( تره، جعفری، شنبلیله، ترخون، و ساقه پیازچه) : 500 گرم
سبزیجات خشک (پونه یا نعناع خشک) : به میزان لازم
جوانه ماش : یک دوم پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودرزیره : به میزان لازم
 
روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می کنیم. سبزی را به 3 تکۀ بزرگ خرد می کنیم. لوبیا سفید را به همراه آب و مقداری زردچوبه با حرارت ملایم می پزیم تا بدون آب شود. سپس عدس، ماش، برنج، بلغور و سبزی را همزمان با هم به همراه مقداری نمک، فلفل، زنجبیل و زردچوبه می پزیم تا بدون آب شود. سپس مواد پخته شده عدس، ماش، برنج و سبزی را خوب می کوبیم. پس از آن پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم. پودر زیره را اضافه کرده و کمی تفت داده، بعد سبزیجات خشک معطر را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. پیاز و لوبیا سفید را به مواد کوبیده شده اضافه می کنیم. کمی غذا را حرارت می دهیم تا پخته و آماده شود.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*