جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
آش لپه
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای مفید برای چربی و قندخون
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک پیمانه
لپه : یک پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
تره، جعفری، گشنیز خردشده : شش پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره : به میزان لازم
آبغوره : به میزان لازم
 
روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می‌کنیم. لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم تا کاملاً پخته شود. برنج و سبزی را همراه نمک، فلفل، زنجبیل و کمی زردچوبه می پزیم، سپس آنها را نیز به لپه اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی ادویه تفت می دهیم، سپس پودر زیره را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. در آخر پیاز را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. موقع صرف غذا می توان از آبغوره استفاده کرد.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*