جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
کوبیده لوبیا و عدس
مزاج گرم و خشک تعداد نفر
مفید برای معتدل، خون ساز، مقوی
مواد لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
عدس : یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
سبزیجات خشک معطر : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم
لوبیا سفید : یک پیمانه
بلغور گندم : چهار قاشق غذاخوری
برنج نیم کوب : چهار قاشق غذاخوری
سیب زمینی : یک عدد بزرگ
تره، جعفری، شنبلیله : 400 گرم
 
روش تهیه حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا را با آب و مقداری زردچوبه مدتی می پزیم. وقتی که مدتی از پخت لوبیا گذشت، سبزی را به تکه های بزرگ خرد می کنیم و همراه عدس، برنج و بلغور، سیب زمینی، نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل به لوبیا اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی ادویه، پودر زیره و سبزیجات خشک معطر تفت می دهیم و به کل مواد اضافه کرده، اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در آخر آب حبوبات را همراه سیب زمینی جدا می کنیم و در ظرف جدا می ریزیم و بقیه مواد را کوبیده و در ظرفی می ریزیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*