جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
پلو نخود با تره
مزاج گرم و تر تعداد نفر
مفید برای مفید برای استخوانها، ملین
مواد لازم
آب : پنج پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
نخود : یک و یک دوم پیمانه
برنج : سه و یک دوم پیمانه
تره (تره خشک، تره تازه، تره کوهی) : به میزان لازم
نمک، زردچوبه، ادویه پلوئی، پودر زیره : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج و نخود را از قبل خیس می کنیم. نخود را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم تا کاملاً پخته و بدون آب شود. پیاز را با روغن کنجد، کمی ادویه و پودر زیره تفت می دهیم. سپس تره را به آن اضافه کرده و مدت کوتاهی تفت می دهیم. برنج را به همراه آب و مقداری روغن و نمک می پزیم، زمانی که آب برنج تقریباً تمام شد مواد آماده شده را به آن اضافه کرده و برنج را دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*