جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
استامبولی با لوبیاسبز
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای ملیّن، تقویت عمومی بدن
مواد لازم
آب : چهار پیمانه
هویج : یک عدد متوسط
گوجه فرنگی : چهار عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
لوبیا سبز خرد شده : پنج پیمانه
برنج : سه پیمانه
فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، دارچین، ادویه پلوئی : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سبز را به برش های دو سانتی خرد کرده و آن را بخارپز یا آب پز می کنیم. هویج و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، هویج را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا نرم شود، سپس فلفل دلمه ای و لوبیا سبز را به همراه ادویه، دارچین و زنجبیل به پیاز افزوده و کمی حرارت می دهیم، گوجه را با آب در مخلوط کن می‌ریزیم تا نرم شود و به کل مواد اضافه می کنیم و مقداری می پزیم تا قوام بیاید. برنج را به کل مواد افزوده و می پزیم تا آب گوجه تمام شود و پلو را دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*