جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
قیمه پلو با گوجه
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای تقویت عمومی بدن
مواد لازم
آب : پنج پیمانه
لپه : یک و یک دوم پیمانه
گوجه فرنگی : چهار عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
برنج : سه و یک دوم پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه پلوئی، پودر زیره : به میزان لازم
 
روش تهیه برنج و لپه را از قبل خیس می کنیم. لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم تا کاملاً پخته و آب آن تمام شود. گوجه ها را به همراه مقدار آب ذکر شده در بالا در مخلوط کن می‌ریزیم تا نرم شود. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، پس از مدتی ادویه پلویی و پودر زیره را به آن اضافه می کنیم. گوجه را همراه پیاز و نمک، فلفل و زنجبیل حرارت می دهیم تا قوام پیدا کند، سپس برنج در آخر لپه را اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم تا کم آب شود و آن را دم می کنیم.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*