جستجوی پیشرفته
مواد غدایی که مایل به استفاده هستید را وارد نمایید:
مواد غذایی که مایل به استفاده نیستید را وارد نمایید:
گروه های غذایی
صبحانه ها
دسرها
شیرینی ها
دمنوش ها
شربت ها
سوپ و آش
پلوها
خوراکها
خورش ها
آبگوشتها
کوبیدنیها
سس ها
سالادها
حلیم گندم عسلی
مزاج معتدل تعداد نفر
مفید برای معتدل، ملیّن، مقوی عمومی، تقویت امور جنسی
مواد لازم
عسل : به میزان لازم
لوبیا سفید : یک دوم پیمانه
دارچین : به میزان لازم
گندم پوست کنده : دو پیمانه
کره یا روغن حیوانی : به میزان لازم
شیر : دو پیمانه
 
روش تهیه گندم و لوبیا را از قبل خیس می کنیم و آن ها را جدا با مقداری آب می پزیم. زمانی که لوبیا پخته شد آن را به گندم اضافه می کنیم و مدتی آن ها را با هم می‌پزیم. سپس شیر را اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود و مرتباً آن را هم می زنیم تا ته نگیرد. کره یا روغن حیوانی را همراه دارچین به هلیم افزوده و زمانی که مواد ما خوب پخته شد و جا افتاد آن را در مخلوط کن ریخته تا نرم شود. هلیم نباید زیاد شل یا سفت باشد. باید غلظت مطلوبی داشته باشد. وقتی که حلیم آماده شد، می توانیم عسل را به آن اضافه کنیم. پودر دارچین را نیز می توان موقع صرف غذا استفاده کرد.
 
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ثبت نظر/ پیشنهاد / روش تهیه
 
نام* پست الکترونیک
نوع
نظر*